Κάντε πραγματικότητα την επαφή με τη φύση με τον μοναδικό τρόπο που προσφέρει η οδήγηση  ενός eBike ποδηλάτου pedelec (PedalElectricCycle - ηλεκτρικά υποβοηθούμενο  ποδήλατο)

 

Προσπεράστε συνήθεις περιορισμούς που υπάρχουν όταν οδηγείτε ένα απλό ποδήλατο, όπως η απόσταση της διαδρομής, η φυσική σας κατάσταση , η κλίση του εδάφους και αποφασίστε εσείς που θα πάτε, χρησιμοποιώντας ένα από τα τρία στάδια υποβοήθησης του κινητήρα.

 

Τα eBike μας ανήκουν στη σειρά  ORAMA της εταιρίας IDEAL, η οποία μετά από χρόνια έρευνας και εξέλιξης, σε συνεργασία με την παγκόσμια πρωτοπόρο στα συστήματα μετάδοσης κίνησης SHIMANO, δημιούργησε το κορυφαίο αυτό ποδήλατο.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας του ποδηλάτου ORAMA (φωτο κινητήρα) προσδίδει όταν εσείς το επιλέξετε πρόσθετη δύναμη στα στάδια μιας διαδρομής, επιτρέποντάς σας  να απολαύσετε την βόλτα σας με λιγότερη κούραση.

 

Το ποδήλατο αυτό είναι σχεδιασμένο να υποστηρίζει την πίεση που ασκούμε στα πεντάλ, ασκώντας περισσότερη δύναμη σε αυτά όταν τα επίπεδα αντοχής μας λιγοστέψουν, ή αν απλώς θέλουμε να ποδηλατούμε πιο ξεκούραστα.

 

Οδηγώντας ένα eBike είναι ο τέλειος τρόπος να γνωρίσει κανείς την περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

 

Μπορείτε να ακολουθήσετε μία από τις διαδρομές που έχουμε ετοιμάσει για εσάς, συνδυάζοντας ποδηλασία στο πανέμορφο περιβάλλον της λίμνης, με καφέ ή και φαγητό σε  καταστήματα της περιοχής

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά των ποδηλάτων μας θα βρείτε εδώ

 

+30 24410 92290, +30 24410 92030, reservations@kazarma.gr, 430 67 Kalivia Filaktis, Karditsa, (39.310754, 21.712845)